Innosoft, Innoprotect, Innopolish, Innogel i Innospray efikasno i brzo uklanjaju hrđu i prljavštine sa površine nehrđajućeg metala. Ne samo da čiste nehrđajući čelik već efikasno djeluju i na bakru, aluminiju pa čak i na ugljičnom čeliku.

Proizvodi su potpuno organskog podrijetla i ne štete ljudima i okolini te kao takvi se mogu korisititi potpuno sigurno u prehrambenoj industriji, za razliku od postojećih sredstava za bajcanje i čišćenje. Ne uništavaju oksidni sloj koji štiti nehrđajući čelik od hrđe! Agresivni su za hrđu ali blagi za metal!

U kombinaciji sa Innoprotectom, Innosoft u budućnosti spriječava nastajanje korozije.

Stručni tim poduzeća Marinox stoji Vam na raspolaganju za pomoć u radu i rukovanju sa svim našim sredstvima, i za sve eventualne nejasnoće.

Ako ste zainteresirani za naše proizvode i hoćete ih testirati, možete naručiti kutiju sa uzorcima koja se sastoji od: 20 ml Innosoft-a B570, 20 ml Innoprotect-a B580, Specijalne spužvice, Jednog para rukavica. Također možemo ponuditi uzorke: 20 ml Innogel-a B450, 20 ml Innopolish-a B520, 20 ml Innospray-a B600.

Sve detaljnije informacije o proizvodima možete pronaći na linku: https://www.marinox.hr/images/uploaded/download/sredstva-za-ciscenje-nehrdajuceg-celika.pdf